Snijd het blok tofu van 500 gram in reepjes en bestrooi met een flinke eetlepel maizena en een snufje zout en knoflook poeder. Bak in olijfolie de knoflook en blus af met een klein scheutje ketjap manis.
Verwarm in een pan opnieuw olijfolie en fruit de ui en knoflook. Voeg de paprika en broccoli toe. Voeg vervolgens de blokjes groenten bouillon toe en 1 liter water en laat eventjes doorkoken. Verhit kort de taugé mee. En voeg de tofu toe als de soep geserveerd wordt.
Serveer met een sneetje niet-biologisch brood.
Ingrediënten
Voor 1 liter soep
- 1 blok tofu
-
2 blokjes Zonnatura bio groenten bouillon
-
1 ui
-
2 teentjes knoflook
-
1 kleine broccoli
-
1 rode paprika
-
1 bakje taugé
-
Maizena
-
Olijfolie
Instructies
- Snijd het blok tofu van 500 gram in reepjes en bestrooi met een flinke eetlepel maizena en een snufje zout en knoflook poeder.
- Bak in olijfolie de knoflook en blus af met een klein scheutje ketjap manis.
- Verwarm in een pan opnieuw olijfolie en fruit de ui en knoflook.
- Voeg de paprika en broccoli toe.
- Voeg vervolgens de blokjes groenten bouillon toe en 1 liter water en laat eventjes doorkoken.
- Verhit kort de taugé mee.
- Voeg de tofu toe als de soep geserveerd wordt.
Serveer met een sneetje niet-biologisch brood.
Heb je dit recept gemaakt?
Hoe ging het met dit recept? Tag ons op Instagram @MiniVegans.