Voeg een beetje olijfolie in de pan, fruit de ui en knoflook, voeg de paprika en courgette toe, voeg de orzo, tomatenblokjes en de basilicum toe. Voeg vervolgens water (of groentenbouillon) toe en mix. Voeg de doperwtjes toe en blijf regelmatig roeren tot de pasta zacht en beetgaar is.
Maak op smaak met een beetje zout & peper.
Optionele toppings: pijnboompitten of cashew-edelgist ‘kaas’.
Ingrediënten
Hoofd ingrediënten
-
300 gr orzo
-
1 ui
-
1 teentje knoflook
-
400 ml tomatenblokjes
-
1 paprika paprika
-
1 courgette
-
200 gr erwtjes
-
Handje verse basilicum
Optionele toppings
- Pijnboompitten
- Cashed-edelgist 'kaas'
Instructies
- Voeg een beetje olijfolie in de pan, fruit de ui en knoflook
- Voeg de paprika en courgette toe
- Voeg de orzo, tomatenblokjes en de basilicum toe.
- Voeg vervolgens water (of groentenbouillon) toe en mix.
- Voeg de doperwtjes toe en blijf regelmatig roeren tot de pasta zacht en beetgaar is.
- Maak op smaak met een beetje zout & peper.
Notities
Optionele toppings: pijnboompitten of cashew-edelgist ‘kaas’
Heb je dit recept gemaakt?
Hoe ging het met dit recept? Tag ons op Instagram @MiniVegans.