Schil en snijd de groenten. Maak de sugar snaps schoon en verwijder de ‘draadjes’ goed. Gril de pompoen, zoete aardappel, ui en knoflook in de oven. Kook de rijst en de sugar snaps. Verwarm de Tikka Masala pasta met een klein blikje kokosmelk en een blikje tomaten blokjes. Voeg vervolgens alle groenten toe. Roer goed door en serveer met de (witte) rijst! En je hebt een super lekkere milde curry voor het hele gezin.
Ingrediënten
-
Pompoen
-
Zoete aardappel
-
Ui
-
Knoflook
-
400 ml Tomatenblokjes
-
250 gr Sugar snaps
-
1 bakje Taugé
-
200 ml Kokosmelk
-
1 eetlepel Tikka Masala pasta
-
Rijst
Instructies
- Schil en snijd de groenten.
- Maak de sugar snaps schoon en verwijder de ‘draadjes’ goed.
- Gril de pompoen, zoete aardappel, ui en knoflook in de oven.
- Kook de rijst en de sugar snaps.
- Verwarm de Tikka Masala pasta met een klein blikje kokosmelk en een blikje tomaten blokjes. Voeg vervolgens alle groenten toe.
- Roer goed door en serveer met de (witte) rijst! En je hebt een super lekkere milde curry voor het hele gezin.
Heb je dit recept gemaakt?
Hoe ging het met dit recept? Tag ons op Instagram @MiniVegans.